Geplaatst op Geef een reactie

Bio Gel Aloe Vera van het merk Aloecare

Bio Gel is gemaakt van natuurlijke Aloe Vera, je kunt het voor meerdere doeleinden gebruiken. Nu de zomer is aangebroken zijn er ook weer overal  veel meer insecten, die ons helaas ook  kunnen prikken. Maar als je geprikt wordt doe er dan Bio Gel op, de jeuk, pijn en roodheid zal daardoor minder zijn. Ook de geur is heel neutraal wat erg prettig is en het laat geen vlekken na op je kleding, de gel is niet vet. Bio Gel Aloe Vera werkt ook fantastisch na het zonnebaden, zorgt voor een langdurige hydratatie en heeft een verkoelend en voedende werking. Dit product is bijzonder geschikt voor de geïrriteerde, gevoelige of droge huid. Het verzacht ook de pijn bij kneuzingen en blauwe plekken, het is een product dat super handig is in gebruik voor in huis en ook voor onderweg. #linkinbio#Biogelaloevera#skin2organiccosmetics#forabloomingtomorrow

 

Geplaatst op 8 Reacties

Wie zijn wij

Even voorstellen, wij zijn Peter en Cathy met een visie op natuurlijke huidverzorgingsprodukten. We zijn daardoor op het idee gekomen om daar iets mee te gaan doen.

Huidverzorging is al heel lang mijn grote passie, het begon eigenlijk al toen ik nog jong was.
Heel vaak was ik bezig met crèmes en make-up, daardoor kreeg Ik het gevoel om daar wat mee te gaan doen. Ik was destijds nog bezig met de Havo toen een tante van me zei, ‘je zou de opleiding kunnen gaan volgen tot schoonheidsspecialiste’. Mijn enthousiasme werd steeds groter en ik ben samen met mijn ouders gaan informeren welke opleiding het beste voor mij zou zijn. Met heel veel plezier begon ik bij opleidingsinstituut Estetica en haalde zo mijn diploma.
Het voelde voor mij al snel goed om mijn eigen bedrijf te gaan starten, mijn schoonheidssalon werd geopend.
Maar het bleef kriebelen naar meer, dus ben ik nog een aantal opleidingen gaan volgen, onder meer visagie.


Nog steeds doe ik mijn werk met veel plezier, het verzorgen van de huid vind ik erg belangrijk.
De huid is ons grootste orgaan daar moeten we zuinig op zijn!
Als we om ons heen kijken merken we steeds meer wat luchtverontreiniging en de weersinvloeden voor impact op onze huid hebben.
Inwendig maar ook uitwendig is het belangrijk om onze huid goed te verzorgen en te beschermen. Van huis uit heb ik al veel meegekregen over natuurlijke produkten, de laatste jaren ben ik daar steeds bewuster over na gaan denken.
Zo kreeg ik het idee om daar wat mee te gaan doen.

Nu is het zover en ben ik samen met Peter een webshop begonnen.
We hebben voor natuurlijke huidverzorgingsprodukten en make-up gekozen. De naam is: Skin2 Organic Cosmetics.

Veel plezier op onze webshop, zijn er vragen stel deze dan via ons contactformulier.

Hartelijke groet, Cathy