Geplaatst op Geef een reactie

Bio Gel Aloe Vera van het merk Aloecare

Bio Gel is gemaakt van natuurlijke Aloe Vera, je kunt het voor meerdere doeleinden gebruiken. Nu de zomer is aangebroken zijn er ook weer overal  veel meer insecten, die ons helaas ook  kunnen prikken. Maar als je geprikt wordt doe er dan Bio Gel op, de jeuk, pijn en roodheid zal daardoor minder zijn. Ook de geur is heel neutraal wat erg prettig is en het laat geen vlekken na op je kleding, de gel is niet vet. Bio Gel Aloe Vera werkt ook fantastisch na het zonnebaden, zorgt voor een langdurige hydratatie en heeft een verkoelend en voedende werking. Dit product is bijzonder geschikt voor de geïrriteerde, gevoelige of droge huid. Het verzacht ook de pijn bij kneuzingen en blauwe plekken, het is een product dat super handig is in gebruik voor in huis en ook voor onderweg. #linkinbio#Biogelaloevera#skin2organiccosmetics#forabloomingtomorrow

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *