Geplaatst op Geef een reactie

Scrub peeling

De herfst is weer volop begonnen en dat betekent dat we onze huid goed moeten voorbereiden op de koudere maanden die gaan komen. Het is ook zeker aan te raden om de huid een extra diepte reiniging te geven. Onze huid hersteld zich steeds en na een zomerperiode is het raadzaam om de dode huidcellen door middel van een scrub peeling te verwijderen. Daardoor zal de crème ook beter opgenomen worden en het geeft je huid een mooi glad gevoel. Ook krijgt je huid een betere  doorbloeding, dat geeft je een mooi resultaat. In onze  webshop hebben we verschillende scrub peelings en allemaal organic, dat is helemaal fijn en goed voor je huid zonder chemische toevoegingen! Zie onder het kopje shop en dan naar gezichtsverzorging, succes bij de keuze en geniet van een mooie huid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *