Privacybeleid

Skin2 Organic Cosmetics waardeert het vertrouwen dat je in ons stelt en gaat uiterst zorgvuldig met jouw gegevens om. Wij maken uitsluitend gebruik van beveiligde dataopslag die voldoet aan alle wettelijke vereisten. Je gegevens zullen ten allen tijde beschermd en vertrouwelijk door ons worden behandeld.

Skin2 Organic Cosmetics verwerkt de gegevens van haar klanten in overeenstemming met het bepaalde in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Je kunt erop vertrouwen dat er geen informatie aan derden wordt verstrekt voor commerciële doeleinden.
Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring van tijd tot tijd te updaten en/of wijzigen en raden je om die reden aan deze privacyverklaring periodiek te lezen.
In het geval van een wijziging van deze privacyverklaring zullen wij dit aangeven door het wijzigen van het laatste versienummer en wijzigingsdatum onderaan deze privacyverklaring. Hierna vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Door gebruik te maken van onze website geef je aan ons privacybeleid te begrijpen en te accepteren.

Beveiliging.

We nemen webhosting- en emaildiensten af van Transip. Zij verwerken je persoonsgegevens namens ons en gebruiken je gegevens niet voor eigen doeleinden. Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen omdat onze website extra is beveiligd. Door toepassing van SSL-encryptie worden je persoonsgegevens versleutelt en daarmee wordt de veiligheid verhoogt. Onze website beschikt over een dergelijk SSL-certificaat. Je kunt dit in de adresbalk controleren. Ons webadres begint namelijk met ‘https’ in plaats van ‘http’. De extra ‘s’ staat voor “secure” en toont aan dat het om een veilige website gaat.

Gebruik van persoonsgegevens

Skin2 Organic Cosmetics zal de privacy van alle gebruikers van haar site waarborgen en wij zullen ten alle tijden de persoonlijke informatie die je aan ons verschaft vertrouwelijk behandelen. Wij zullen je gegevens slechts gebruiken om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming.

Skin2 Organic Cosmetics zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Skin2 Organic Cosmetics gebruikt de verzamelde gegevens als je een bestelling of offerteaanvraag plaatst. We gebruiken je naam, e-mailadres, telefoonnummer, afleveradres en betaalgegevens om je bestelling uit te voeren of je aanvraag te behandelen en je vervolgens van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen en het proces van offerte aanvragen bij Skin2 Organic Cosmetics zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming je persoonlijke gegevens en informatie met betrekking tot je bestelling of offerteaanvraag en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website persoonlijker maken.

Wij kunnen je e-mailadres gebruiken om je informatie te verschaffen over de ontwikkeling van onze website en over onze speciale aanbiedingen en acties. Als je hier geen prijs op stelt, kun je dat aangeven via onze website.

Jouw account.

Indien je bij Skin2 Organic Cosmetics een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, jouw gegevens op een Secure Server. Je kunt op onze site ook een account aanmaken en daarbij een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat je jouw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw hoeft in te vullen. Bijkomend voordeel is dan dat je eerdere bestellingen opgeslagen worden zodat je die altijd kunt raadplegen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als je besluit een recensie te schrijven, kunt je er zelf voor kiezen om je naam en andere persoonlijke gegevens toe te voegen. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden ons het recht voor om bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen, niet te publiceren.

Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.
Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de

vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze klantenservice

Om je via onze klantenservice snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van de door jouw opgegeven persoonsgegevens en maken we aantekeningen van het gesprek. Deze aantekeningen van je contact met ons kunnen bewaard worden om ons te helpen bij de beantwoording van je vraag, het opstellen van analyses en bij de verbetering van onze diensten.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op jouw computer. Skin2 Organic Cosmetics gebruikt deze cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Deze cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Je kunt jouw browser ook zo instellen dat je tijdens het winkelen bij Skin2 Organic Cosmetics geen cookies ontvangt.

Indien je nog vragen mocht hebben over het Privacybeleid van Skin2 Organic Cosmetics, dan kun je contact met ons opnemen via email info@skin2.nl Onze klantenservice helpt jou verder als je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen.

Tilburg, 10-11-2019. Versie 18.0