Geplaatst op Geef een reactie

Scrub peeling

De herfst is weer volop begonnen en dat betekent dat we onze huid goed moeten voorbereiden op de koudere maanden die gaan komen. Het is ook zeker aan te raden om de huid een extra diepte reiniging te geven. Onze huid hersteld zich steeds en na een zomerperiode is het raadzaam om de dode huidcellen door middel van een scrub peeling te verwijderen. Daardoor zal de crème ook beter opgenomen worden en het geeft je huid een mooi glad gevoel. Ook krijgt je huid een betere  doorbloeding, dat geeft je een mooi resultaat. In onze  webshop hebben we verschillende scrub peelings en allemaal organic, dat is helemaal fijn en goed voor je huid zonder chemische toevoegingen! Zie onder het kopje shop en dan naar gezichtsverzorging, succes bij de keuze en geniet van een mooie huid.

Geplaatst op Geef een reactie

Bio Gel Aloe Vera van het merk Aloecare

Bio Gel is gemaakt van natuurlijke Aloe Vera, je kunt het voor meerdere doeleinden gebruiken. Nu de zomer is aangebroken zijn er ook weer overal  veel meer insecten, die ons helaas ook  kunnen prikken. Maar als je geprikt wordt doe er dan Bio Gel op, de jeuk, pijn en roodheid zal daardoor minder zijn. Ook de geur is heel neutraal wat erg prettig is en het laat geen vlekken na op je kleding, de gel is niet vet. Bio Gel Aloe Vera werkt ook fantastisch na het zonnebaden, zorgt voor een langdurige hydratatie en heeft een verkoelend en voedende werking. Dit product is bijzonder geschikt voor de geïrriteerde, gevoelige of droge huid. Het verzacht ook de pijn bij kneuzingen en blauwe plekken, het is een product dat super handig is in gebruik voor in huis en ook voor onderweg. #linkinbio#Biogelaloevera#skin2organiccosmetics#forabloomingtomorrow

 

Geplaatst op Geef een reactie

Zachte huid,

We hebben een lange winter achter de rug en het is op en af nog steeds erg koud helaas! Iedereen is wel toe aan meer zon…heerlijk om de warmte te voelen op je huid. Je wordt er vrolijk van en het geeft je huid ook weer een betere doorbloeding. Het is ook een tijd van nieuw leven, als alles in de natuur weer ontluikt. Zo is dat ook met onze huid, het is belangrijk om de huid goed te verzorgen. Na een lange periode van koud en nat weer heeft onze huid een lekkere boost nodig! Door het goed te verzorgen blijft de huid in conditie en kun je je huid ook heerlijk verwennen met allerlei mooie producten! Denk aan de vele dag en nachtcrèmes, huidolie, lotions en nog veel meer. Hier wat op een rijtje gezet om een goede keuze te maken: voor meer informatie over de producten kijk hier op de site er staat overal heel uitgebreid informatie en de toepassing ervan bij. Geniet van een mooi nieuw seizoen en een heerlijk verzorgde huid! Enjoy it……

Geplaatst op 8 Reacties

Wie zijn wij

Even voorstellen, wij zijn Peter en Cathy met een visie op natuurlijke huidverzorgingsprodukten. We zijn daardoor op het idee gekomen om daar iets mee te gaan doen.

Huidverzorging is al heel lang mijn grote passie, het begon eigenlijk al toen ik nog jong was.
Heel vaak was ik bezig met crèmes en make-up, daardoor kreeg Ik het gevoel om daar wat mee te gaan doen. Ik was destijds nog bezig met de Havo toen een tante van me zei, ‘je zou de opleiding kunnen gaan volgen tot schoonheidsspecialiste’. Mijn enthousiasme werd steeds groter en ik ben samen met mijn ouders gaan informeren welke opleiding het beste voor mij zou zijn. Met heel veel plezier begon ik bij opleidingsinstituut Estetica en haalde zo mijn diploma.
Het voelde voor mij al snel goed om mijn eigen bedrijf te gaan starten, mijn schoonheidssalon werd geopend.
Maar het bleef kriebelen naar meer, dus ben ik nog een aantal opleidingen gaan volgen, onder meer visagie.


Nog steeds doe ik mijn werk met veel plezier, het verzorgen van de huid vind ik erg belangrijk.
De huid is ons grootste orgaan daar moeten we zuinig op zijn!
Als we om ons heen kijken merken we steeds meer wat luchtverontreiniging en de weersinvloeden voor impact op onze huid hebben.
Inwendig maar ook uitwendig is het belangrijk om onze huid goed te verzorgen en te beschermen. Van huis uit heb ik al veel meegekregen over natuurlijke produkten, de laatste jaren ben ik daar steeds bewuster over na gaan denken.
Zo kreeg ik het idee om daar wat mee te gaan doen.

Nu is het zover en ben ik samen met Peter een webshop begonnen.
We hebben voor natuurlijke huidverzorgingsprodukten en make-up gekozen. De naam is: Skin2 Organic Cosmetics.

Veel plezier op onze webshop, zijn er vragen stel deze dan via ons contactformulier.

Hartelijke groet, Cathy