Beautysalon

image 1

Graag wil ik me voorstellen, ik ben Cathy, schoonheidsspecialist, parfumist, pedicure en visagist.

  Ik heb veel liefde voor mijn vak, al op jonge leeftijd is dat ontstaan met oog voor detail. Ook het zorgen voor en verzorgen van mensen vind ik erg fijn. Na de HAVO ben ik begonnen met de opleiding tot schoonheidsspecialist en vervolgens de manicure, pedicure, parfumerie en visagie opleiding. Het maakt mijn werk daardoor interessant en afwisselend.

  Jarenlang heb ik een schoonheidssalon gehad en zo enorm veel ervaring opgedaan! Door de Corona crisis kwam onze branche (contact beroep) helaas een lange tijd stil te liggen. Maar van iets negatiefs heb ik het toch weer in iets positiefs kunnen omzetten en ben ik gestart met een nieuwe beautysalon. 

  Daarnaast ben ik ook met een webshop begonnen om toch de verzorgingsproducten en make-up aan mijn klanten te kunnen verkopen. Het is een goede combinatie van behandelingen samen met de juiste verzorgingsproducten altijd afgestemd op elk huidtype. Alle producten waar ik mee werk en verkoop zijn natuurlijke huidverzorgingsproducten en make-up.

  De naam Skin2 Organic Cosmetics & Beauty zegt het al. Ook vind ik het heel belangrijk om natuurlijke producten te gebruiken zonder chemische stoffen, dierproefvrij en vegan. Dat voelt veel prettiger en is ook beter voor onze aarde. 

  Heb je vragen of wil je advies: dan kun je me altijd bellen of appen: 06-12652556 of mailen naar: beautysalon@skin.nl.

  Hallo!

  Mijn naam is Cathy Hermans en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure, parfumiste en visagiste. Vele jaren heb ik een salon gehad en heb in de corona crisis een tijdje ambulant gewerkt. Maar ik heb nu weer opnieuw een mooie praktijkruimte voor mijn Beautysalon geopend. Waar ik met veel enthousiasme aan het werk ga en door mijn ervaring mijn klanten deskundig advies kan geven. Het is heerlijk als ik zie dat je met een goed verzorgde huid en gevoel de salon verlaat! De producten die ik gebruik zijn 100% natuurlijk dat is waar ik voor sta, wat goed is voor de huid en natuur. Ook kun je terecht voor een aromatherapie behandeling, dat is op basis van etherische olie.

  Graag tot ziens in mijn Beautysalon Skin2

    Hartelijke groet, Cathy
  Openingstijden

  Maandag: 09:00u – 17:00u
  Dinsdag: 09:00u – 21:00u
  Woensdag: 09:00u – 17:00u
  Donderdag: 09:00u – 21:00u
  Vrijdag: 09:00u – 17:00u
  Zaterdag & Zondag: Gesloten

  Informatie

  Skin2 Beautysalon
  Sint Josephstraat 104-15
  5017GK Tilburg

  Gratis Parkeren!

  Beautysalon & boekingen, mail beautysalon@skin2.nl

  Neem contact op met onze Beautysalon

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Chat openen
  Scan de code
  Skin2 Klantenservice
  Hallo 👋
  Kunnen we je ergens mee helpen? We adviseren je graag over onze artikelen en behandelingen. 😊
  -Cathy & Peter