Mijn Verhaal

Even voorstellen, ik ben Cathy met een visie op natuurlijke huidverzorgingsproducten. Daardoor op het idee gekomen om er iets mee te gaan doen.

Huidverzorging is al heel lang mijn grote passie, het begon eigenlijk al toen ik nog jong was. Heel vaak was ik bezig met crèmes en make-up, daardoor kreeg Ik het gevoel om daar wat mee te gaan doen. Ik was destijds nog bezig met de HAVO toen een tante van me zei, “je zou de opleiding kunnen gaan volgen tot schoonheidsspecialiste”. Mijn enthousiasme werd steeds groter en ik ben samen met mijn ouders gaan informeren welke opleiding het beste voor mij zou zijn. Met heel veel plezier begon ik met mijn opleiding bij Instituut Esthetica en haalde daar mijn diploma.

Het voelde voor mij al snel goed om mijn eigen bedrijf te gaan starten, mijn schoonheidssalon werd geopend. Maar het bleef kriebelen naar meer, dus ben ik nog een aantal opleidingen gaan volgen, onder meer visagie.

(tekst gaat verder hieronder)

white and brown ceramic figurine
Full Logo svg

De Toekomst

Nog steeds doe ik mijn werk met veel plezier, het verzorgen van de huid vind ik erg belangrijk.

De huid is ons grootste orgaan daar moeten we zuinig op zijn! Als we om ons heen kijken merken we steeds meer wat luchtverontreiniging en de weersinvloeden voor impact op onze huid hebben. Inwendig maar ook uitwendig is het belangrijk om onze huid goed te verzorgen en te beschermen. Van huis uit heb ik al veel meegekregen over natuurlijke producten, de laatste jaren ben ik daar steeds bewuster over na gaan denken. Zo kreeg ik het idee om daar wat mee te gaan doen.

Nu is het zover en ben ik samen met Peter een webshop begonnen. We hebben voor natuurlijke huidverzorgingsproducten en make-up gekozen. En sinds kort heb ik weer een nieuwe beautysalon geopend!

De naam is: Skin2 Organic Cosmetics & Beauty

cathy edit
image jpeg
Chat openen
Scan de code
Skin2 Klantenservice
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen? We adviseren je graag over onze artikelen en behandelingen. 😊
-Cathy & Peter